pekhoeve

terug naar pekhoeve

plan voor restauratie karkooi

27-12-2016 10:48

Het gaat goed  met Boerderij De Pekhoeve. De verhuur van de Dorpskamers is in 2016 zelfs verdubbeld vergeleken met 2015.  Steeds meer verenigingen, stichtingen en ondernemers weten de Boerderij te vinden.

Het kinderdagverblijf Boefjes en (B)engeltjes loopt zo goed dat er zelfs ruimtegebrek is.  Zoals u misschien weet, heeft de Dorpswijzer (= Het Ruilboek, Het infopunt en De Dorpstafel) tijdelijke huisvesting gevonden in het SCC De Pekhoeve maar zoekt nog naar een aantrekkelijke nieuwe locatie. We denken beide problemen te kunnen oplossen door de Karkooi op het Pekhoeve terrein te gaan restaureren. De eerste plannen zijn  gemaakt en de Gemeente staat positief tov ons initiatief.

Deze plannen passen natuurlijk in het plan voor het hele Pekhoeveterrein als bruisend hart van Ulvenhout. We houden er ook rekening mee dat rondom de Karkooi in de toekomst nog meer activiteiten ontplooid gaan worden.

Ook deze restauratie kan niet zonder steun uit ons dorp: handjes en giften. Graag nodigen wij u uit om ons bij deze restauratie te helpen (info@boerderijdepekhoeve.nl)). Het dorp krijgt een prachtige locatie terug voor de Dorpswijzer. Wij zullen u regelmatig blijven informeren over de voortgang via http://www.onsulvenhout.nl