pekhoeve

terug naar pekhoeve

de sponsoracties voor het speelterrein zijn gestart.

16-2-2020 14:22

De sponsoracties voor het speelterrein zijn gestart.

De eerste bijdrage van de EHBO vereniging uit Ulvenhout is al binnen. Met dank aan het vml bestuur van de EHBO vereniging is een groot bedrag gestort. Bij de opheffing van de EHBO vereniging op 31 december 2019 was besloten het balansbedrag van deze vereniging te schenken aan een Ulvenhouts initiatief.  Ulvenhout Leeft en de herinrichting van het speelterrein hebben een mooi bedrag gekregen. Wij zijn er heel erg blij mee.

Een bank voor een Bank.

Maar niet alleen de EHBO vereniging heeft een bijdrage geleverd. We hebben ook een bijdrage ontvangen van de RABO bank Breda, de bank sponsort de bank rond de boom (een bank voor een bank) Dit bedrag komt uit het fonds van de RABO bank “Prijs je Wijk”  Maar daarover later meer.

Boeffies en Bengeltjes en stichting Boerderij de Pekhoeve hebben beide ook een bijdrage geleverd.  En in het voorjaar gaan we nog een leuke sponsoractiviteit organiseren op het Pekhoeveterrein, samen met Boeffies en Bengeltjes.

Blijf ons dus volgen op facebook en onsulvenhout.nl

En u kan ook helpen. Dit kan door een bijdrage te storten op naam van stichting Boerderij de Pekhoeve  NL63 RABO 0348 2764 51

Samen zorgen we ervoor dat de herinrichting van het speelterrein gerealiseerd wordt en kunnen we de kinderen van Ulvenhout een speelplek geven, waar zij met veel fantasie, creativiteit, avontuur en plezier de komende jaren kunnen blijven spelen.