pekhoeve

terug naar pekhoeve

14 maart aftrap volgende fase

6-3-2017 10:11

Het Pekhoeveterrein wordt het kloppend hart van Ulvenhout.


De nieuwe Pekhoeve-organisatie, met de verschillende werkgroepen daarin, wil graag snel aan de gang met het Pekhoeveterrein. Dat wil ook de gemeente Breda en daarom komt wethouder Patrick van Lunteren op 14 maart naar Ulvenhout, om samen met de belangrijkste gebruikers van het terrein een intentieovereenkomst te tekenen. Hierin verklaren alle betrokken partijen dat ze gezamenlijk de schouders onder het project zetten om - rekening houdend met het rijke cultuurhistorische verleden -  de Pekhoeve te maken tot de fijne, unieke plek waar heel Ulvenhout wil zijn. The place to be!


De coördinatiegroep, waarin ook de gemeente zit, maakt een masterplan. De werkgroepen werken daarnaast bepaalde thema’s uit: spelen en bewegen, evenementen en agenda, het erf, monumentale gebouwen en natuur plus educatie. Er is nog volop gelegenheid om je bij zo’n themawerkgroep aan te sluiten en ook de coördinatiegroep kan nog versterking gebruiken.


Belangstelling om ook iets voor de Pekhoeve en het dorp te doen ? bel dan met 0636198389 of meld je aan via contact@boerderijdepekhoeve.nl   
Ook op facebook zijn we te volgen: FB Het Pekhoeveterrein

Iedereen is ook welkom op 14 maart, in de Goeikamer van Boerderij de Pekhoeve, bij de officiële aftrap rond 20.45 uur; inloop en presentaties vanaf 20.00 uur.