dorpswijzer

terug naar dorpswijzer

het ruilboek brengt kleur in de pekhoeve

14-11-2016 10:06

De afgelopen week is hard gewerkt om de nieuwe locatie van het Ruilboek in de “Schuurvloer” van de Pekhoeve in te richten. Deze kamer, links in de grote zaal van het Cultureel Centrum, is een gezellige kleurrijke ruimte geworden. De Ruilboeken hebben tegen de wand weer een plaats gekregen en ook de dorpstafel neemt daar een centrale plaats in. Iedereen kan zoals gebruikelijk weer koffie/thee komen drinken en een praatje maken met vrijwilligers en dorpsbewoners. De allerkleinsten hebben hun plaatsje gekregen en het kinderhoekje is weer ingeruimd.

nieuwe leeshoek en ontmoetingstafel

foto: nieuwe boekenhoek en ontmoetingstafel


We zijn het bestuur van de Pekhoeve dankbaar, dat we op zo’n korte termijn door kunnen gaan met onze  voornaamste activiteit, n.l. het ruilen van boeken. De Pekhoeve is een multifunctioneel gebouw, waar veel verenigingen en stichtingen hun onderdak hebben. Daarom moeten wij ons aanpassen aan een paar regels.


Het Ruilboek kan niet meer de hele dag open zijn zoals in Het Diensten Centrum. Voorlopig zijn in de Pekhoeve de openingstijden met gastvrouw/heer: maandag t/m vrijdag  van 9:00 tot 12:00 uur. Tevens is woensdagavond van 17:30 uur tot 19:30 uur open gesteld voor de ‘werkenden’.

kinderhoekje

foto: kinderhoekje

Het inleveren van boeken kan weer in de vertrouwde boekenkist. Voor Grotere partijen (ruil)boeken aanleveren kun je een  afspraak maken met onze medewerkers (Margriet Mulders 06-51984842 of Ineke Nous 06-17261271) of via het mailadres hetruilboek@gmail.com Wij hopen jullie allemaal weer snel te ontmoeten in onze “nieuwe kleurrijke” ruimte!    

                    
Werkgroep Het Ruilboek, Ulvenhout